RS55
RS55

Utisak gostiju

Ovde imate mogućnost da ostavite vaš utisak/komentar

Kommentar schreiben

Kommentare

  • Elmir Bazdalic (Freitag, 15. Dezember 2017 10:33)

    Zovem se Elmir Baždalić i živim u Zenici.Tako mi je drago da napokon dođem do ljudi koji su prepoznali ljepotu timbrados pjesme.U mojoj zemlji nema puno poznavaoca pjesme timbradosa tako da sam zakinut.
    Timbradose držim več 5 godina i pratio sam po forumima vašeg presjednika ono malo što je se javljao.Ne mogu da spomenem čika Iliju iz Njemačke koji me je uputio i zarazio timbradosima.On drži timbradose clasico več 35g.i poklonio mi je par vrlo dobfih ptica.Sve čestitke i volio bih poslati svoju pfistupnicu ako se to ne kosi sa vašim pravilima.

  • Robert Tomek (Donnerstag, 04. Januar 2018 21:21)

    Zovem se Robert Tomek , predsednik sam Srpske ornitološke federacije , ovim putem želim da vam čestitam na odličnoj prezentaciji svog društva i Timrado kanarinca koja je u našoj zemlji dosad bila podpuno nezapažena, ubeđen sam da vašim radom ova vrsta ptice biće prepoznata od mnogih odgajivača i biće sve prisutnija u avikulturi Srbije. Želim vam mnogo uspeha u radu ujedno mi je čast i zadovoljstvo da ste deo našeg jata zvanog Srpska ornitološka federacija.

Bitte geben Sie den Code ein
* Pflichtfelder
Druckversion | Sitemap
© timbrado-serbia.com